LETERSIA SHQIPTARE - Alketa Maksuti


Alketa Maksuti
| Monday, 03.21.2011, 06:43 PM |  

Alketa Maksuti ka lindur më 18.04.1971 në Drithas të Korçës.

Ka punuar nga 1993- 2005 mësuese matematikë - fizikë në Pirg të Korçës.

Ka botuar në vitin 2000 librin me poezi " Parametra".

I pëlqen tregimi, proza, publicistika, drama.

Ka provuar të shkruajë në këto gjini.

Është  në pritje të botimit të romanit  të pare " Al".

Drama e shkruar prej saj, është vënë në skenë nga teatri i Korçës me regjisor Dhimitër Orgocka. Tregimet e saj janë botuar në shqipëri dhe jashtë saj.

Diplomuar në master Fizike në fakultetin e shkencave të natyrës në Tiranë.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •