LETERSIA SHQIPTARE - Ftesë me rastin e krijimit të Shoqatës së Krijuesve Shqiptarë në Zvicër


Ftesë me rastin e krijimit të Shoqatës së Krijuesve Shqiptarë në Zvicër
| Monday, 03.28.2011, 08:03 PM |  

*Avenches është qytezë rreth 28 km larg nga Berna, në drejtim të Lozanës (me dalje dyrekte nga autostrada A1). Ka qenë kryeqyteti i Zvicrës (Helvetisë) antike, ndërsa tani është në kufirin e pjesës gjermanofone dhe frankofone. Edhepse tani i zvogëluar si qytet, Avansha lulëzon me ngjarje kulturore-artistike vjetore si : festivali i Operas (Festival d’Opera), festivali i Rock-ut

(Rock Oz’Arènes), Aventicum Musical Parade e manifestime të tjera.

Për personat që mund të vijnë rreth orës 15.30, do mund të vizitojmë portën e lindjes, arenën, kështjellën dhe teatrin antik që gjenden afër qendrës së qytezës.

 

Mundësisht ardhjen tuaj e konfirmoni në adresën elektronike: bes.camaj@yahoo.com

 

Përzemërsisht,

Besnik H. Camaj(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •