Kenga e Goces Tivarit
| Wednesday, 06.08.2005, 06:59 PM |  

Dua te vete
Sa me fund detit
Ate qe dua per vete
Le ta kene te shkretit
Ne brendi te guackava
Te fsheh thesarin tim
Cunave dhe cupave
Ua le ne disponim
Te fleje dallgeve te detit
Me zemer te kulluar
T`i gjeje strehim vetes
Mos mbetem e permalluar
Atyre qe shkojne e vijne
Pa ndalur ne mergim
Le te mos harrojne
Ky eshte vendi im
S`gjeni vend ne bote
Sikur ne vendlindje
Ate zemra e thote
Tregoni femijeve


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •