Shtegetimi
| Wednesday, 06.08.2005, 07:00 PM |  

Keto ujra te turbullta
si do t`i kaloj,
e te mos mbytem
se s`di te notoj.
Ashtu i trembur
me kaploi shterngata,
i trishtuar thelle
do t`me ze nata.
Veshtire ka njerez
por vetem bretkosa.
qe vetem krokasin
sikur ne shoqeri ata
mua me therasin
Po une i mjeri
gjuhen s`ua kuptoj
fillova dhe prej tyre
ndihme te kerkoj
E ne vend te ndihmes
fitova pergjigjen,
se shtegtaret sikr une
mbyten ose digjen...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30