Ne pritje te agimit
| Monday, 06.06.2005, 07:01 PM |  

Ne pritje te agimit
daljes se drites-ndricimit
iu mvesha dijes
dhe shkrimit.
Ne pritje te agimit
pa pike loti t`mallkimit
u nisa rruges se clirimit
deri ne momentet e flijimit.

Nese priton t`vije agimi
Ketu s`ka vend dyshimi
t`punojme qe t`vij agimi

E nese ky eshte synimi
patjeter te vij agimi...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •