LETERSIA SHQIPTARE - Dritan Dollapi


Dritan Dollapi
| Thursday, 05.12.2011, 07:09 PM |  

Dritan Dollapi

 

- Lindur më 08.03.1975 në fshatin Koçanaj, Komuna Margegaj, Tropojë.

- Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në vendlindjen e tij.

- Është diplomuar në Universitetin  “Luigj Gurakuqi”, Shkodër, Fakulteti i Drejtësisë, Dega Juridik në vitin 2006.

- Vazhdon studimet pas Universitare në Universitetin e Prishtinës ku është në përfundim të mbrojtjes së titullit Master, fakulteti i Drejtësisë në drejtimin “Penal”

- Prej katër vitesh punon në Institucionin e I.E.V.P penale të Paraburgimit Tropojë, me detyrë “Shef i Sektorit të Edukimit”

- Pasioni i tij është drejtësia.

- Është i lidhur fort me poezinë të cilen e konsideron si pjesë të pandashme të jetës së tij.

- Ka në shtyp librin e tij të parë me titull: ''Emër që se thirra kurrë''

 

Përgatiti: Lulzim Logu(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •