Baki Krasniqi
| Sunday, 07.10.2011, 11:06 AM |  

BAKI KRASNIQI (1954)

 

U lind më 27 gusht 1954  në fshatin Priboc,komuna e Bajanocit. Ka kryer fakultetin filozofik,dega e Gjuhës  dhe letërsisë shqipe. Shkruan poezi,prozë e dramë. Ka botuar dy përmbledhje me vjersha Në krah të shqipes dhe Zogu i qyqes. Është anëtarë i kryesisë së klubit letrar Nositi me seli në Dardanë dhe njëri nga themeluesit e tij. Gjithashtu është anëtar i redaksisë së revistës letrare me të njëjtin emër. Jeton në fshatin Petrit të Dardanës. Punon  në shkollën e mesme të ulët Xhela Sopi në Petrit.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •