Belantina Venari
| Saturday, 11.05.2011, 10:37 AM |  

Belantina Tefik Venari

 

Ka lindur në qytetin e Elbasanit më 21.05.1987.

Ka mbaruar shkollën e mesme në Gjimnazin e Përgjithshëm të Profilizuar “Dhaskal Todri”, Elbasan, profili natyror në 2006.

Ka ndjekur studimet e larta në “Albania University”, Tiranë, në Fakultetin e Shkencave të Aplikuara, dega Arkitekturë!

Pas studimeve 5 vjecare, është diplomuar në 21 korrik te vitit 2011, me temën “Projektimi i një fshati turistik me hoteleri kurative dhe Qëndër balneare!

Nga viti 2003-2006, ka punuar si operatore kompjuterike, me orar te reduktuar në firmën Ndertim-Projektim “Beladi”, Elbasan, ku dhe jam aksinore!

Gjate vitit 2010-2011 ka projektuar, nën mbikqyrjen e Arkitektit Vladimir Zhuzhuni:

Vilë 3 kateshe në Kamëz, Tiranë.

Rilevimi i një vile 2 katëshe në lagjen “Shën Koll”, Elbasan.

Mobilimi i Universitetit “Planetar i Tiranes”, në Qytet Studenti, Tiranë.

Nga 1 Gushtë 2011, punon si arkitekte në Kompaninë Ndërtim-Projektim “Beladi”, Elbasan.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •