Have Lipa - Osmanaj
| Saturday, 11.19.2011, 08:56 AM |  

Have Lipa - Osmanaj, u lind në Kamenicë të Burimit në vitin 1969. Shkollën fillore dhe të mesme i kreu në vendlindje. Fakultetin Flologjik, dega Letërsi dhe Gjuhë shqipe në Prishtinë. Punon në bibliotekën publike në burim. Me shkrime ka filluar të merret shumë herët dhe ka botuar në periodikun e kohës. Kohët e fundit i është përkushtuar Letërsisë për fëmijë. Ka të botuar një përmbledhje për fëmijë; "Peizazh i zemrës sime". Është bashkëpunëtore e gazetave dhe revistave.(Votes: 3 . Average: 2.5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
 • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •