LETERSIA SHQIPTARE - Dhimitër Nica


Dhimitër Nica
| Friday, 12.09.2011, 05:26 PM |  

DHIMITER NICA

Ka lindur ne Berat me 15/7/1963.Ka kryer shkollen e mesme ekonomike "Kristo Isak" po ne Berat. Ka punuar disa vite si ekonomist-llogaritar. Me vone ka punuar per disa vjet rresht ne minieren e qymyrgurit ne Memaliaj. Ne vitin 1991 i doli e drejta e studimit per gjuhe-letersi ne Gjirokaster. Por ende pa e filluar mire universitetin e la ate dhe iu nenshtrua, si shumica e te rinjeve te asaj kohe, kurbetit. Qe nga viti 1991 jeton e banon ne Selanik. Ka shkruar e botuar shkrime te ndryshme si reportazhe, pershkrime, tema shoqerore-kulturore si dhe poezi te ndryshme ne disa gazeta lokale dhe qendrore te kohes.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •