LETERSIA SHQIPTARE - Drita Ademi- Beqiri


Drita Ademi- Beqiri
| Monday, 01.02.2012, 11:58 AM |  

Drita Ademi- Beqiri, lindur në Prishtinë, jeton dhe punon në Zvicër. Ka mbaruar studimet për Letërsi dhe gjuhë shqipe në Prishtinë.

Ka botuar vëllimin me poezi "Placebo" në Londër, në shtator 2011, me redaktor Z. Fatmir Terziun. Ky vëllim është botuar në dy gjuhë, shqip-anglisht.(Votes: 5 . Average: 4/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •