Sinan Kamberaj
| Monday, 01.02.2012, 09:25 AM |  

Sinan Kamberaj, u lind në Syriganë të Burimit (Istog) më 1949. Ka mbaruar studimet për Gjuhë e Letërsinë Fakultetin Filozofik të Prishtinës. Ka qenë gazetar i Gazetës së Studentëve “Bota e Re”, gazetar i kulturës në Televizionin e Prishtinës dhe redaktor i Gazetës Shqiptare-Amerikane “Illyria” në New York. Ka botuar poezi e skica satirike në shtypin e Kosovës. Jeton me familje në New York.(Votes: 2 . Average: 3/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:
  • Su
  • Mo
  • Tu
  • We
  • Th
  • Fr
  • Sa
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •  
  •  
  •  
  •  
  •