Ruzhdi Gole
| Sunday, 02.19.2012, 10:30 PM |  

Ruzhdi Gole lindi me 1952 ne qytetin e Vlores ne nje familje te tjeshte qytetare. Ciklin e ulet dhe te mesem i kreu ne qytetin e Vlores dhe me pas  studimet e larta ne qytetin e Tiranes ku u dipomua per Gjuhe dhe Letersi Shqipe (1970-1974). Pas diplomimit per 8 vjet rresht punon si mesues ne Qytetin e Miredites si mesues. Jeton ne qytetin e Durresit. Eshte mesues letersie ne nje shkolle private.

 

Botime:

 

Maji i zambakeve         1976

Emri yt                        1984

Vonoj te thinjem           1996

Me zjarre ferkoj duart    1998

Kercimtar pa kurm        2000

Njerk i askujt                2001

Pak terr dhe etje           2003

Mergoj hijet                  2005

Vetmia me gjeth           2007

Dihatje ne livadhin         2009

e mbremjes

Bir i vogel ajri                2011

Kureshtja per t'u rritur    2011(Votes: 6 . Average: 4.5/5)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •