http://letersia.zemrashqiptare.net/
LETERSIA SHQIPTARE

Ganimete Jashari
| Thursday, 01.03.2013, 02:28 PM |

Ganimete Jashari u  Lind ne Prishtine me 21/09/73..

Ka jetuar dhe shkolluar ne Prishtine deri ne prag te perfundimit te gjimnazit. Ne vitin 1992 mergoi ne Suedi. Vazhdoi shkollimin e me tejme ne Suedi. Profesioni i saj eshte analiste ekonomike..

Pasion ka artin dhe poezinë, ka shkruar që në  femijeri. Punon dhe jeton ne Suedi. Poezitë janë shkëputur nga libri i saj që prgatitet për shtyp...