Denimi
| Wednesday, 01.10.2007, 09:20 PM |  

U denuan mendime ndjenja dhe njerez
U denua edhe Koka-Kola me saksofonin
U denuan kenge drama e romane
U denua edhe heshtja me trishtimin

U denua e veçanta dhe intimja
U denua meshira dhe e bukura
U denua çka ishte me njerezorja
U denuan gjithe iluzionet e humbura

Por njeriu nuk e vrau veten
Dhe priti


(Votes: 1)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30