Mbijetese
| Wednesday, 01.10.2007, 09:21 PM |  

Dikush me mesoi qysh ne vogeli
Qe dyer e dritare te vogla te medha
Jane bere per t’u mbyllur nga brenda
Qe njeriu te jetoje ne nje kala

Heshta e heshtjes
M’u ngul me ngulm ne jete
Hyra ne vetvete e s’dola me
Bota u be thike e mprehte

U vesha me gur betonarme
Dhe prita gjate
Nen peshen e nje ankthi te pamate

Prita
Humba shume
Pak gje shpetova

Por mbijetova.


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30