E vjen nje çast
| Wednesday, 01.10.2007, 10:26 PM |  

Nen zemer kam nje hon
aty i hedh dhimbjet e medha
e arthka nje çast kur gurgullon
e poezia shperthen me britma!


***

Ne thellesi te kohes
ç'kisha te dashura dhe te hidhura
me rrjedhen e loteve kujtimet

i skalita

Imazhe ne sy me kane ngelur
si gura brilantesh
te gjitha te ngrira(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30