Rruga e ndarjes
| Wednesday, 01.10.2007, 11:16 PM |  

Gjithnjë kthehem tek ti

si të mos ketë rrugë tjetër

zemra mat hapin me dashurinë,

të vërtetën e lë për herë tjetër.

Do mësohem, do mësohem!

S’qenka e lehtë të ndash,

të lesh,

të ikësh

kur ke dashuruar shumë

merr kohë, merr një copë jete

që ti sërisht të mbetesh ti

e unë serisht të bëhem unë.

Tashti,

në këtë zonë ndarjeje të freskët,

këmbët do i le dhe ca të ndjekin zemrën

kujtimesh të magjishme e të ëmbla.

Do i ndal aty, në atë prag,

në atë të shkretë udhëkryq

ku udha ime nga jotja ndan

një jetë, një kohë, një mall(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30