LETERSIA SHQIPTARE - Nena ime


Nena ime
| Wednesday, 01.10.2007, 11:17 PM |  

Larg në mall, atje më mbete.

Shtrëngoj shpirtin të mos qaj,

shtrëngoj zemrën të mos tretem,

shtrëngoj grushtat të të mbaj.

 

Ti më do përherë të lumtur

shpirti yt kurrë nuk ankon,

ikjen time sheh symbushur,

aeroplanësh që nxitojnë.

 

Më sjell mbrëmjen dhe agimin

lutjesh të ngrohta më ndriçon,

që nga larg ma jep bekimin,

po ah, sa shumë më mungon…(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •