Hipokrizia
| Thursday, 01.11.2007, 12:14 AM |  

U bene shume
qe llomotitin
Burrë te mire
quajnë hipokritin

Ca e mburrin
mbrapa i shkojnë
Te tjerë qeshin
nuk dëgjojnë

Hipokriti çuditet
me ca idiot
Qe pranë i rrinë
se kuptojnë dot

Pse janë kaq naiv
dhe gënjehen lehte
Flet kapardisur
hipokriti shume i qete

Vërtetë ata duan
ti mburresh pak
Po pse s’kuptojnë
qe hilja ka takt

Ndaj unë tallem
përherë me ta
Kaloj pak kohen
dhe afër i mba

Kur ta marrin vesh
si është e vërteta
Dhe vet do çuditen
naivet qe unë gjeta

07/12/2005(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •