Mburren e mburren
| Thursday, 01.11.2007, 12:24 AM |  

Kudo te shpërndarë
Si bari kane mbirë
kufoma bese prere
Matrapazë e qafirë

Koha ndryshoje
fytyrën e nxorën
s’duruan ata dot
dhe  helme vollën

Te rritur ne egërsi
si kafshët ne pyll
hiqen si te zgjuar
te gjithë janë nulë

Koha ju afroj
shanse te mëdha
sytë mire ti hapin
se kohe nuk ka

Kurrë s’është vone
te korrigjohen
po s’duan te heshtin
le te lëvdohen

Pa emër do ngelen
le te lëvdohen
nesër kur brezat
për ta  s’do kujtohen

Mburren e mburren
me  kosheren bosh
te sëmure nga mendja
janë këta kodosh

Shkruajnë kot
për reputacion
duan qe te  bëhen
yje ne emigracion

Se kur ishin ata
ne vendin e tyre
njeri si njihte
këto janë qyfyre

Nga kontinenti larg
shkruan një shoqe
me dhimbsesh motër
për ato qe hoqe

Unë do te beje
me shkrimet e mija
te ndryshoje imazh
nga veset te keqia

Kështu i thotë
specialistja plak
ndaj mburre e shanë
se e ka ne gjak

Shoqa i thotë shoqes
qe sekretet i dine
ndaj ja levojne kot
se dot ato nuk rrinë

06/10/2005(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •