Ne femijeri
| Friday, 01.12.2007, 05:02 PM |  

Kur shihja laureshën në kthetrat e skifterit,
e lemerishme,
tmerr.
Në end të këngës së saj pranverore
Dëgjoja rë qarat e saj tragjikë në pranverë.

Dëshira ime ishte:
të thyeja krahë skifterash egërsisht.
Në fëmijëri,
pa e ditur këshillën e gjysh Hygoit:
“Kush shëroh krahun e skifterit
përgjigjet për kthetrat e tij…”

Ç’lemeri, Ç’tmerr,
Të dëgjoje të qarat tragjike të zogjve,
dhe mos të t’i thyeja krahët ty, skifter!


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •