Savra dhe Flutura
| Friday, 01.12.2007, 06:03 PM |  

Gjashtë baraka,

si gjashtë plaka,

të drobitura aq shumë,

si të donin

të dëshmonin

se me jetën s'kishin punë...

 

Në mes tyre

pranverë ngjyre

po shpalos tani një flutur,

sikur dashka,

që ne Savra

të na duket më e bukur.(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30