Mire te gjetshim Shqiperi
| Friday, 01.12.2007, 06:08 PM |  

Lartësitë

avioni ngjit,

bëhet pjesë e kaltërsisë.

Në atdhe

shkojmë ne,

fluturim prej Gjermanisë.

 

Shkrumb nga malli,

pyet mami:

- Si do t'jetë atje tani?

Dhe ti befas

thua lehtas:

- Mirë të gjetshim, Shqipëri!(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •