Konia dhe njeriu
| Friday, 01.12.2007, 06:20 PM |  

Ç’ ngjau mbrëmë, si e qysh?
...Qe një kone, një këlysh.

Tek shëtiste buzë liqeni
Ndjeu shprehjen: “Qen bir qeni”

Gjer në tru iu ngjit inati,
Ç’ju vërsul tjetrit për shtati.
Nduk, kafsho, e gris e shqep...
Mor, e le, me nder... pa brekë.

-Ham, ham, ham! - shton shend e verë:
Shaj po deshe tjetër herë!...


(Votes: 0)

Write Your Comment
Your Name:
Your Email:
Security Code:
Title:
Comment:

Other news: • Su
 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •